Zorg

In de zorg wordt niet alleen gewerkt met vitale applicaties, systemen en installaties, maar ook met grote hoeveelheden vertrouwelijke data. Een betrouwbaar, veilig en goed functionerend IT-netwerk is daarom een basisvereiste voor al jouw bedrijfsprocessen. Met DDFR haal je een ervaren partner aan boord die adviseert, organiseert en realiseert.

Thuis in het noordelijke zorglandschap

Als zorgorganisatie leg je de lat hoog als het gaat om je IT-netwerken. Dan is een ervaren gids op het gebied van IT-netwerken en cybersecurity goud waard. In DDFR tref je een partij die al twintig jaar thuis is in het noordelijke zorglandschap. Dit merk je meteen wanneer je met ons om tafel zit. We stellen de juiste vragen, doorzien de risico’s en komen vervolgens tot een passende oplossing.

Partner van het GERRIT Diensten

Hoe wij aan die ervaring komen? Wij zijn sinds 2004 partner van GERRIT Diensten. Van ziekenhuis tot GGZ, van GGD tot huisarts: hun netwerk helpt honderden zorgverleners bij informatie-uitwisseling tussen zorgverleners en patiënten. We leveren derdelijns support, ondersteunen bij netwerkprojecten en denken mee bij netwerkuitbreidingen.

IT-netwerken voor zorgorganisaties

Ook voor individuele zorgorganisaties zijn wij partner op het gebied van IT-infra en cloud-infra. Zo zorgen we voor de inrichting en het beheer van externe en interne netwerken. Maak je de overstap naar clouddiensten? Dan adviseren we je over de juiste infrastructuur. Resultaat: IT-netwerken die voldoende capaciteit, maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid bieden. En een goede back-up verbinding wanneer het toch mis dreigt te gaan.

Zorg en Cybersecurity

Cybersecurity is een thema dat vandaag de dag om continue aandacht vraagt. Om te voorkomen dat processen stil komen te liggen en omdat patiënten en cliënten erop mogen vertrouwen dat hun informatie bij jouw organisatie in goede handen is. Ook bij deze veiligheids- vraagstukken bieden wij zorginstellingen actuele expertise en passende oplossingen.

Ons trackrecord

We zijn niet alleen de IT-partner voor GERRIT Diensten. In de afgelopen jaren zijn we ook betrokken geweest bij diverse andere zorgprojecten. Zo zijn we als partner van NijFinster betrokken bij de implementatie van zorginnovaties zoals beeldcommunicatie. Ook organisaties zoals Kwadrantgroep en zorgring Noord-Holland Noord maken gebruik van onze diensten en kennis.

 

  • ‘Een partner die net als ons de lat hoog legt’
    Gerrit Diensten
    Bekijk case
  • ‘DDFR is een partner die met je meedenkt en precies levert wat nodig is’
    Nijfinster
    Bekijk case