Een netwerk waarop je

verder bouwt

De externe IT-infrastructuur vormt het fundament onder al jouw bedrijfs- en organisatie-processen. Zonder internet en connectiviteit vallen veel werkprocessen, systemen en installaties stil. Met alle (maatschappelijke) gevolgen van dien. Een netwerk moet daarom 24/7 beschikbaar, betrouwbaar én veilig zijn. En hier ligt onze passie. Wij ontwerpen, realiseren en beheren netwerken waarop je kunt bouwen én vertrouwen.   

Externe IT-infrastructuur ontwerpen

Een goed extern netwerk is altijd veilig, beschikbaar en stabiel. Met DDFR heb je een partner naast je die ervoor zorgt dat jouw netwerk die prestaties levert. Dit doen wij op elk onderdeel: van de aanleg van het netwerk tot het beheer ervan. Ook voor vragen rondom het leveren van internet of het integreren van Express Routes naar de cloud, kun je bij ons terecht. En minstens zo belangrijk: wij bouwen een netwerk dat past bij jouw vraag, business én ambities.

Een eerlijk verhaal

Hoe zien jouw processen eruit; welke verbindingen en bandbreedtes passen hierbij? Waar gaat jouw data heen en heb je hiervoor ook infrastructuur naar de cloud nodig? Als onafhankelijk partner zijn wij niet gebonden aan één aanbieder. Hierdoor kunnen wij je in elke situatie eerlijk adviseren over wat voor jou de meest gunstige en duurzame netwerkoplossing is. Uiteindelijk bepaal jij wat je nodig hebt en welke investering je wilt doen.

We denken lokaal

Of je nu in de Eemshaven of in Harlingen een netwerk inricht of beheert: een oplossing is nooit hetzelfde. Aanbieders verschillen, verbindingen verschillen, mogelijkheden verschillen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat je op basis van lokale inzichten de sterkste netwerken bouwt. Met twintig jaar ervaring in Noord-Nederland zijn we goed op de hoogte van de lokale situatie.

Meer info

Laat je emailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Extern netwerk monitoren

Een goede externe infrastructuur aanleggen is één, het beheer ervan twee. Ook hiervoor ben je bij DDFR aan het juiste adres. Wij monitoren de prestaties van je externe netwerk: 24/7 zonder dat jij er omkijken naar hebt. Heb je voldoende capaciteit tijdens de piekmomenten? Zien we ergens hick-ups ontstaan? Dan komen wij in actie.

ExpressRoutes: Microsoft Azure, Google of Amazon

Wil jij jouw data niet via een internetverbinding naar de cloud laten gaan? Overgestapt naar Microsoft Azure of een andere cloud-leverancier en laat de gebruikersbeleving te wensen over? Weet dan dat DDFR specialist is in het leveren en beheren van ExpressRoutes. ExpressRoute-verbindingen lopen niet via het openbare internet en bieden hoge betrouwbaarheid en minder vertraging in vergelijking met een internetverbinding. Zo haal jij het maximale uit je cloud-platform.

Schakel DDFR in voor:
  • Internetverbindingen
  • Anti-DDOS
  • SD-WAN
  • Aanleg van extern IT-netwerk
  • Beheer en monitoring van netwerken
  • ExpressRoutes

Schrijf je in voor de nieuwsbrief