Nijfinster

‘DDFR is een partner die met je meedenkt en precies levert wat nodig is’

ICT is een hulpmiddel dat steeds belangrijker wordt in de zorg. Om cliënten meer regie te geven, om de toenemende zorgvraag het hoofd te bieden én om efficiënter te werken. Nijfinster ontwikkelt en implementeert daarom digitale toepassingen in de zorg. DDFR biedt hierbij netwerkondersteuning.

NijFinster ontwikkelt, realiseert en begeleidt innovatieve ICT-projecten in zorg en welzijn. Zo is de organisatie betrokken bij initiatieven rondom beeldzorg, digitale toegang tot woningen of nieuwe tools rondom medicatie. Projecten die de kwaliteit van zorg verbeteren en die ervoor moeten zorgen dat mensen langer thuis kunnen wonen.

Beeldzorg

Beeldzorg is één van de diensten waarmee NijFinster zich bezighoudt. ‘Zeker in gebieden waarin het voorzieningsniveau onder druk komt te staan en de afstanden groot zijn, is beeldbellen een uitkomst. Het zorgt ervoor dat mensen langer zelfstandig kunnen wonen, maar het voorkomt ook eenzaamheid’, vertelt Anja Paap, directeur van Nijfinster.

Beheer verbindingen

Beeldzorg kan niet zonder betrouwbare internetverbindingen. Honderd procent beschikbaarheid is van groot belang. NijFinster doet daarom al meer dan zeven jaar een beroep op DDFR voor de modemconfiguratie, het beheer op de verbindingen en de installatie op locatie. Paap: ‘DDFR is voor mij een partner die meedenkt en precies dat levert wat nodig is. Bovendien weten ze hoe ze met een bijzondere klantengroep om moeten gaan. Wat mij betreft een perfect match.’