Een netwerk waarop je

verder bouwt

De (SD)WAN-infrastructuur is het fundament onder al jouw bedrijfs- en organisatie-processen. Zonder internet en connectiviteit vallen veel werkprocessen, systemen en installaties stil. Een netwerk moet daarom 24/7 beschikbaar, betrouwbaar én veilig zijn. En hier ligt onze passie. Wij ontwerpen, realiseren en beheren netwerken waarop je kunt bouwen én vertrouwen.   

Externe infrastructuur ontwerpen

Een goede (SD)WAN-infrastructuur is altijd veilig, beschikbaar en stabiel. Met DDFR heb je een partner naast je die ervoor zorgt dat jouw (SD)WAN die prestaties levert. Dit doen wij op elk onderdeel: van de aanleg van het netwerk tot het complete beheer ervan. Ook voor vragen rondom het leveren van internet of cloud-connectivity kun je bij ons terecht. En minstens zo belangrijk: wij bouwen een netwerk dat past bij jouw vraag, business én ambities.

Cloud Connectivity

Het maximale uit je cloud-platform halen? Je kunt bij DDFR terecht voor public cloud connectivity zoals Express Routes. We leveren onder meer connectivity naar Cloud Service Providers zoals Google, Microsoft, Amazone, Oracle, IBM en diverse andere. Behoefte aan cloud-storage? Dan bieden we je verbindingen waarmee je cloud backup naar keuze kunt afnemen. En als jouw processen erom vragen dan kun je bij ons ook terecht voor ‘low latency’ – verbindingen voor hot storage.

Een eerlijk verhaal

Hoe zien jouw processen eruit; welke verbindingen en bandbreedtes passen hierbij? Waar gaat jouw data heen en wat betekent dit voor de cloud connectivity en cloud storage? Als onafhankelijk partner zijn wij niet gebonden aan één aanbieder. Wel adviseren we je in elke situatie eerlijk over wat voor jou de meest gunstige en duurzame oplossing is. Uiteindelijk bepaal jij wat je nodig hebt en welke investering je wilt doen.

Meer info

Laat je emailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

(SD)WAN monitoren

Een goede (SD)WAN-infrastructuur aanleggen is één, het beheer ervan twee. Ook hiervoor ben je bij DDFR aan het juiste adres. Wij monitoren de prestaties van je externe netwerk: 24/7 zonder dat jij er omkijken naar hebt. Heb je voldoende capaciteit tijdens de piekmomenten? Zien we ergens hick-ups ontstaan? Dan komen wij in actie..

We denken lokaal

Of je nu in de Eemshaven of in Harlingen een netwerk inricht of beheert: een oplossing is nooit hetzelfde. Aanbieders verschillen, verbindingen verschillen, mogelijkheden verschillen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat je op basis van lokale inzichten de sterkste netwerken bouwt. Met twintig jaar ervaring in Noord-Nederland zijn we goed op de hoogte van de lokale situatie.

Schakel DDFR in voor:
  • Internetverbindingen
  • Anti-DDOS
  • WAN en SD-WAN
  • Cloud Connectivitiy
  • Verbindingen voor hot of cold Cloud Storage
  • Beheer en monitoring van netwerken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief