Bescherm processen, data

én je reputatie

Je hoort het steeds vaker. Complete bedrijfsnetwerken die worden platgelegd. Gevoelige informatie die wordt gekaapt. Door een virus; door hackers. Gebeurtenissen die jouw bedrijfsprocessen én reputatie bedreigen. Cybersecurity is daarom een groot goed. Met DDFR haal je een partner aan boord waarmee je jouw netwerk beschermt tegen gevaren van buitenaf.

Netwerk beveiligen

Data, systemen en applicaties zijn toegankelijk via jou in- en externe netwerk.  Naast toegang moet dit netwerk ook bescherming bieden. Dit vraagt om een goede verdedigingsstrategie. Deze bestaat altijd uit een samenspel tussen techniek en de mensen die gebruik maken van een netwerk. DDFR biedt je de kennis en de tools om op deze niveaus de juiste maatregelen te nemen.

Vulnerability Scans

Hoe veilig is jouw netwerk? Waar zitten de sterke en zwakke plekken, staan er poorten open en waar heb je extra beveiliging nodig? DDFR biedt je diverse scans om in kaart te brengen waar de grootste risico’s zich in jouw netwerkomgeving bevinden. Op basis hiervan bieden wij je heldere inzichten én oplossingsrichtingen om verder te bouwen aan meer veiligheid.

Security awareness

Cybersecurity gaat niet alleen over techniek, maar net zo goed over de mensen die deze techniek gebruiken. Hoe ga je veiligheidsbewust om met data, hoe gebruik je applicaties en hoe signaleer je mogelijke risico’s? En ook: hoe spreek je elkaar aan op risicovolle handelingen? Met onze partner BeveiligMij bieden wij awareness-trainingen waarmee je samen met jouw werknemers verder bouwt aan meer veiligheidsbewustzijn in je organisatie.

Anti-DDoS en Firewalls

Uiteraard bieden wij je diverse technische oplossingen om jouw netwerk te beveiligen. Dit is altijd maatwerk. Ook bieden we een anti-DDoS dienst aan. We installeren en configureren Firewalls en beheren deze. En door jouw netwerk continu te monitoren, houden we ongewenst verkeer buiten de deur.

Meer info

Laat je emailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief