Industrie en groot MKB

Over de meerwaarde van een goed IT-netwerk bestaat geen twijfel. Cruciale processen en applicaties zijn steeds meer afhankelijk geworden van internet en connectiviteit. Verstoringen in het netwerk kunnen hele processen ‘platleggen’ en hebben directe gevolgen voor je omzet. Kortom, een goed functionerend IT-netwerk draagt in hoge mate bij aan de bedrijfscontinuïteit.

IT-netwerk voor bedrijven

Logisch dat je de lat hoog legt als het gaat om de prestaties van jouw IT-netwerk. Een ervaren gids is dan goud waard. Een partij die ervoor zorgt dat je door slim te investeren maximaal rendement haalt uit je IT-infrastructuur. Goed om te weten dat je met DDFR die kennis en ervaring aan boord haalt. En omdat wij leveranciers onafhankelijk zijn, zorgen wij voor oplossingen die het beste bij jouw situatie passen.

Brug tussen operationele techniek en informatietechniek

Eén van de uitdagingen die we tegenkomen is de scheiding tussen de operationele techniek (OT) en de IT. De investeringen die je doet in machines en installaties zijn gericht op de langere termijn. IT-ontwikkelingen gaan veel sneller. Het netwerk van nu moet soms systemen ondersteunen die al twintig jaar oud zijn. Dan is het de kunst om tot een netwerk te komen dat OT én IT maximaal ondersteunt, verbindt en beveiligt. Hierbij kunnen we je ondersteunen.

Cybersecurity voor bedrijven

Veel industriële software wordt maar eens in de vijf jaar wordt geüpdatet. Dit levert risico’s op. Je moet er niet aan denken dat productielijnen en processen worden platgelegd. Ook hierin biedt DDFR oplossingen. Bijvoorbeeld door het kantoornetwerk en de productieomgeving zoveel mogelijk te scheiden. Of door extra veiligheidszones en back-ups te organiseren. En natuurlijk door jouw in- en externe netwerken continu te monitoren.

Gebruik maken van de cloud

Ook zien wij dat bedrijven en industrieën steeds vaker gebruikmaken van cloud-oplossingen. In DDFR tref je een partner die helpt om hierbij de juiste infrastructuur te kiezen.

Ons trackrecord

Van industrie tot kabelmaatschappij: DDFR is netwerkpartner voor tientallen bedrijven en industrieën in Noord-Nederland. Zo maken Royal Koopmans en Frisia Zout gebruik van onze oplossingen. Ook werken wij voor ICT partijen zoals FreezIT . Goed om te weten dat het DataCenter Fryslân een partner van ons is. Zo helpen we klanten om de overstap te maken naar dit datacenter.

  • ‘DDFR zorgt voor stabiel en snel internet’
    Kabelnoord
    Bekijk case
  • ‘Dankzij DDFR beschikken wij over een veilig, flexibel én stabiel netwerk’
    Frisia Zout
    Bekijk case