Luistert, adviseert

en lost op

ONZE BACKGROUND

Else Maria van der Meulen: ‘Van jongs af aan had ik al interesse in IT en informatica. Dat ik een studie Bedrijfskundige Informatica en later Technische Informatica zou gaan volgen, lag dan ook in de lijn der verwachting. Maar, dat ik dit zou gaan combineren met het ondernemerschap, had ik niet kunnen voorzien.

Ik werkte al een tijdje voor het bedrijf dat mijn vader had opgericht: Data Diensten Fryslân. Toen hij in 2007 plotseling overleed, besloot ik om zijn bedrijf en zijn werk voort te zetten. Vanuit mijn passie voor de techniek én omdat ik bedrijven en organisatie graag wil helpen met IT-oplossingen waarop zij verder kunnen bouwen.

Inmiddels kennen onze klanten ons als DDFR. En onder deze naam ontwerpen, beheren en beschermen wij de IT-netwerken van ruim 300 klanten in de zorg-, onderwijs- en (semi)overheidsmarkt. Ik ben er ontzettend trots op dat DDFR zich de meest toonaangevende netwerkspecialist van het Noorden mag noemen. En daarin blijven we uiteraard stappen zetten.’

 

WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN

Wij willen voor bedrijven, organisaties en instellingen in Noord-Nederland dé kennispartner zijn op het gebied van IT-infrastructuur en cybersecurity. Dit doen we door veilige, kwalitatieve en betrouwbare netwerken te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Het fundament waarop ze élke dag kunnen vertrouwen en dat bedrijfs- en organisatieprocessen maximaal ondersteunt. We zijn voor hen de betrokken partner die meedenkt en verder bouwt aan een netwerk dat past bij de ontwikkelingen en ambities van morgen.

 

De plus die wij bieden:
 • State-of-the-art

  Je vindt bij DDFR de beste en meest ervaren netwerkengineers van Noord-Nederland. Specialisten die geen enkele uitdaging uit de weg gaan, die kritisch met je meedenken, vanuit de mind-set om voor het beste resultaat te gaan. Dit betekent dat wij kwaliteit altijd verkiezen boven een goedkope oplossing voor de kortere termijn. Ook maken we alleen gebruik van leveranciers en producten die aan ons kwaliteitseisen voldoen.

 • Wij zijn betrokken

  Ons werk begint bij goed luisteren, zodat we jou de allerbeste oplossing kunnen bieden. Hoe zien jouw organisatie en processen eruit? Wat zijn je ambities, waar liggen je zorgen en uitdagingen? Door de vraag achter de vraag te achterhalen, ontdekken we waarmee we je écht kunnen helpen. En ben je eenmaal klant? Dan zijn wij de partner die contact houdt en bereid is om kennis te delen en over te dragen. Zo bouwen we aan een langdurige klantrelatie en groeien wij met je mee.

 • Een eerlijk verhaal

  Als onafhankelijk partner zijn we niet gebonden aan één aanbieder of één product. Hierdoor kunnen we je, in elke situatie, eerlijk adviseren (in gewone mensentaal) over wat voor jou de meest gunstige en duurzame netwerkoplossing is. Elke keuze en elk advies kunnen we goed onderbouwen. Uiteindelijk bepaal jij wat je nodig hebt. En nee, wij zijn niet de partij van de kleine lettertjes als er iets niet goed gaat. We komen gewoon bij je langs en lossen het op.

 • Het sterkste netwerk begint dicht bij huis

  Bij DDFR vinden we dat je op basis van lokale inzichten de sterkste netwerken bouwt. Hoe dichterbij huis, des te sneller de netwerkoplossing. Dankzij onze presence in DCF1, DCF2, Nikhef, NorthC zijn we niet alleen sterk vertegenwoordigd in Noord-Nederland: we zijn ook in staat om van hieruit de connectie tussen Noord-Nederland en Amsterdam te maken en vanuit hier met elk ander datacenter in Nederland.

  Ook voor klanten zijn we dichtbij. Want, zeg nu zelf. Hoe fijn is het wanneer het nodig is, jouw netwerkspecialist binnen een uur bij je aan tafel zit?