Luistert, adviseert

en lost op

ONZE BACKGROUND

ICT-architect Rolf van der Meulen richtte in 2002 DataDiensten Fryslân op. In 2007 overleed hij en nam dochter Else Maria van der Meulen het roer over. Dankzij een achtergrond in technische informatica en bedrijfskundige informatica kende het vakgebied geen geheimen voor haar. De jaren daarna groeide DataDiensten Fryslân uit tot de meest toonaangevende netwerkspecialist én de grootste Internet Serviceprovider van Noord-Nederland. We ontwerpen, beheren en beschermen IT-netwerken van ruim 200 gerenommeerde klanten in de zorg-, onderwijs- en (semi)overheidsmarkt. Nu onze klantenkring in het Noorden groeit en we ons steeds meer profileren als specialist in IT Infra & Security, heten we sinds 2021 DDFR.

 

WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN

Wij willen voor bedrijven, organisaties en instellingen in Noord-Nederland dé kennispartner zijn op het gebied van IT-infrastructuur en cybersecurity. Dit doen we door veilige, kwalitatieve en betrouwbare netwerken te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Het fundament waarop ze élke dag kunnen vertrouwen en dat bedrijfs- en organisatieprocessen maximaal ondersteunt. We zijn voor hen de betrokken partner die meedenkt en verder bouwt aan een netwerk dat past bij de ontwikkelingen en ambities van morgen.

 

De plus die wij bieden:
 • State-of-the-art

  Je vindt bij DDFR de beste en meest ervaren netwerkengineers van Noord-Nederland. Specialisten die geen enkele uitdaging uit de weg gaan, die kritisch met je meedenken, vanuit de mind-set om voor het beste resultaat te gaan. Dit betekent dat wij kwaliteit altijd verkiezen boven een goedkope oplossing voor de kortere termijn. Ook maken we alleen gebruik van leveranciers en producten die aan ons kwaliteitseisen voldoen.

 • Wij zijn betrokken

  Ons werk begint bij goed luisteren, zodat we jou de allerbeste oplossing kunnen bieden. Hoe zien jouw organisatie en processen eruit? Wat zijn je ambities, waar liggen je zorgen en uitdagingen? Door de vraag achter de vraag te achterhalen, ontdekken we waarmee we je écht kunnen helpen. En ben je eenmaal klant? Dan zijn wij de partner die contact houdt en bereid is om kennis te delen en over te dragen. Zo bouwen we aan een langdurige klantrelatie en groeien wij met je mee.

 • Een eerlijk verhaal

  Als onafhankelijk partner zijn we niet gebonden aan één aanbieder of één product. Hierdoor kunnen we je, in elke situatie, eerlijk adviseren (in gewone mensentaal) over wat voor jou de meest gunstige en duurzame netwerkoplossing is. Elke keuze en elk advies kunnen we goed onderbouwen. Uiteindelijk bepaal jij wat je nodig hebt. En nee, wij zijn niet de partij van de kleine lettertjes als er iets niet goed gaat. We komen gewoon bij je langs en lossen het op.

 • We denken lokaal en zijn dichtbij

  We zijn ervan overtuigd dat je op basis van lokale inzichten de sterkste netwerken bouwt. Wensen verschillen, aanbieders verschillen, verbindingen verschillen en mogelijkheden verschillen. Met twintig jaar ervaring in Noord-Nederland kennen we elke lokale situatie door en door. Met deze ervaring zijn we in staat om maatwerk te leveren. Ook voor klanten zijn we dichtbij. Want, zeg nu zelf. Hoe fijn is het wanneer het nodig is, jouw netwerkspecialist binnen een uur bij je aan tafel zit?