Overheden

Als overheidsinstelling speelt je IT-netwerk een cruciale rol binnen je organisatie. Allerlei vitale processen en diensten zijn van dit netwerk afhankelijk. Helemaal nu je steeds meer (gevoelige) data gaat inwinnen, ontsluiten en delen. Dit vraag om een netwerk dat stabiel, veilig en beschikbaar is. Met DDFR breng je een ervaren partner aan boord die adviseert, organiseert en realiseert.

Netwerkpartner voor overheden

Als overheidsorganisatie leg je de lat hoog als het gaat om je externe en interne netwerken. Juist dan is een specialistische netwerkkennis goud waard. In DDFR tref je een partij die al twintig jaar actief is als netwerkpartner voor diverse overheidsorganisaties in het Noorden. En dit merk je meteen. We stellen de juiste vragen, doorzien risico’s en komen met een passende oplossing.

Een totaalpakket

Een meerwaarde van DDFR als netwerkpartner is dat we je totaaloplossingen bieden. Van het realiseren van de verbindingen tussen hoofd- en colocaties; het beheren van netwerken tot advies over vraagstukken rondom cybersecurity of de cloud. Je zit met één partij om tafel die weet wat jouw organisatie nodig heeft en zorgt voor samenhangende oplossingen. Dit resulteert  in een IT-netwerk dat voldoende capaciteit, maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid biedt.

Network as a Service

Sterke netwerken bouwen is één, het in conditie houden twee. DDFR neemt jou het beheer en onderhoud uit handen. Network as a service noemen we dit. Onze beheerders monitoren netwerkprestaties en zorgen proactief voor oplossingen zodra die prestaties in het gedrang komen. En mocht er onverhoopt tóch een storing of een gevaar ontstaan? Dan komen we in actie. Kortom, alles goed geregeld; tegen een vast bedrag.

Cybersecurity overheid

Cybersecurity vraagt vandaag de dag om continue aandacht vraagt. Om gevoelige data en persoonsgegevens te beschermen. Om te voorkomen dat vitale processen worden platgelegd. Ook bij deze cyber-vraagstukken bieden wij actuele expertise en passende oplossingen. Denk onder meer aan anti-DDoS-oplossingen, firewall beheer, maar ook trainingen op het gebied van security-awareness.

Ons trackrecord

DDFR is netwerkpartner voor diverse overheids- en semi-overheidsinstellingen. Zo zijn we al sinds jaar en dag dé netwerk-partner van Wetterskip Fryslân. Voor de gemeente Heerenveen hebben we de migratie van het eigen interne datacenter naar en extern datacenter begeleid. Onze experts adviseren Veiligheidsregio Fryslân over ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.

  • 'Leveren op maat is wat DDFR uniek maakt.'
    Wetterskip Fryslan
    Bekijk case