Network

as a Service

Een Local Area Network (LAN) is cruciaal voor al je bedrijfsprocessen. Het laat gebruikers, systemen en applicaties met elkaar communiceren. Logisch dat deze ‘interne snelweg’ 24/7 betrouwbaar, veilig én beschikbaar moet zijn. Zodat je snel en storingsvrij kunt werken. Met DDFR haal je een partner aan boord voor al jouw netwerkwensen. 

LAN-infrastructuur

LAN-infrastructuur inrichten

Je wilt een intern netwerk waarop je volledig kunt bouwen en vertrouwen: 24 uur per dag, zeven dagen per week. Maar dit netwerk wordt steeds complexer. Bijvoorbeeld omdat er steeds meer zwaar ‘verkeer’ over deze interne snelweg raast. We werken meer thuis, er staan steeds meer applicaties in de cloud (ook een onderdeel van je netwerk) en de omvang van het dataverkeer neemt toe.

LAN ontwerpen

Wat heb jij nodig om processen en taken goed uit te kunnen voeren? En wat betekent dit voor de benodigde capaciteit van je interne netwerk? Met DDFR bouw je een intern netwerk dat past bij jouw vraag en ambities. We richten een robuust en veilig netwerk voor je in dat voldoende capaciteit, maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid biedt. En een goede back-up wanneer het toch mis dreigt te gaan.

Kies voor maatwerk

Als onafhankelijk partner zijn wij niet gebonden aan één aanbieder of één product. Hierdoor kunnen wij je in elke situatie eerlijk adviseren over wat voor jou de meest gunstige en duurzame netwerkoplossing is. Elke keuze die we maken of een advies dat we geven, kunnen we goed onderbouwen. Uiteindelijk bepaal jij wat je nodig hebt.

 

Meer info

Laat je emailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Network as a Service

Een sterk netwerk bouwen is één, het in conditie houden twee. DDFR neemt je het beheer en onderhoud uit handen. Network as a Service (NaaS) noemen we dit. Alles goed geregeld, tegen een vast bedrag. Onze beheerders monitoren netwerkprestaties en zorgen proactief voor oplossingen zodra die prestaties in het gedrang komen. En mocht er onverhoopt tóch een storing ontstaan? Dan komen we in actie.

We bieden je kennis van:
  • Network as a Service (NaaS)
  • LAN Beheer
  • Managed Firewall
  • Mobile Device Management
  • Managed WiFi

Schrijf je in voor de nieuwsbrief