24/7 connected

via het DDFR-netwerk

Op zoek naar maximale connectiviteit, hoge snelheden, betrouwbare verbindingen? Goed om te weten dat je in DDFR de grootste zakelijke Internet Service Provider van Noord-Nederland vindt. Via onze IP Transit leveren wij stabiele, hoogwaardige internetverbindingen. Hiermee kies jij voor een hoge uptime-garantie én een eerlijke prijs.

Zakelijk ISP in Noord-Nederland

Via het hoogwaardige DDFR-netwerk, dat op meerdere locaties in Noord-Nederland beschikbaar is, leveren wij IP Transit. Dit betekent dat je gebruik maakt van ons netwerk om jouw netwerk volledig redundant te koppelen aan een datacenter of één van je bedrijfslocaties.  Standaard krijg je van ons IP-adressen maar indien je beschikt over eigen IP-adressen dan kunnen we dit uiteraard ook voor je routeren. Dit resulteert in een veilig en snel netwerk waarmee je de continuïteit en kwaliteit van jouw processen waarborgt.

Wij zijn betrokken

Hoe zien jouw processen eruit, welke capaciteit past daar bij en wat heb je in de toekomst nodig? Je merkt meteen wanneer een adviseur van DDFR bij je aan tafel zit. We luisteren, stellen vragen en denken kritisch met je mee. Zo komen we tot een IP-oplossing die het beste jouw processen ondersteunt. Vervolgens richten we dit zo in dat je 24/7 over een netwerk beschikt dat maximale prestaties levert.

Betaal wat je werkelijk verbruikt

Bij DDFR neem je IP Transit af op basis van je gebruik, berekend met behulp van de 95 percentiel methodiek. Dit houdt in dat je niet wordt afgerekend op die momenten dat je piekgebruik hebt. We meten hiervoor elke vijf minuten hoeveel data er over jouw aansluiting gaat. Aan het einde van de maand halen we de hoogste 5% van deze metingen eruit. Je factuur wordt berekend over de overige 95%. Zo leiden incidentele pieken niet gelijk tot een hogere rekening.

Meer info

Laat je emailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Monitoring

Wij monitoren 24/7 onze upstream-verbindingen op beschikbaarheid, belasting en mogelijke risico’s. Daar waar nodig grijpen we direct in. Ook is het mogelijk om IP Transit aan te vullen met onze antiDDoS dienst.

Met IP Transit van DDFR kies je voor:
  • Volledige BGP-feed of statisch gerouteerd
  • Bandbreedtes van 1 Mbps tot 10Gig of meer
  • 24/7 SLA
  • Bandbreedtestatistieken online inzichtelijk
  • IPv4 en IPv6

Schrijf je in voor de nieuwsbrief