Laat uw netwerk niet onbewaakt

Luistert, adviseert en lost op

Sinds 2002 is DataDiensten Fryslân de toonaangevende netwerk integrator in Fryslân. Met haar wortels in de zorgsector is DDFr zich bewust van het leveren van kwaliteit. In mei 2017 werd het 15 jarig bestaan groots gevierd met een jubileumcongres.
 

Visie

Als gecertificeerde kennispartner leveren wij toegevoegde waarde door goed te luisteren naar onze klanten en deze te ontzorgen. Wij werken in een plezierige werkomgeving en hebben oog voor elkaar en persoonlijke groei. Samen met onze partners groeien wij uit tot dé netwerk integrator van het noorden.

Missie

DataDiensten Fryslân is de netwerk integrator voor haar klanten, en verstaat de kunst om op netwerkvragen antwoorden te vinden. We doen ons werk met passie voor ons vak. Nuchter en flexibel.

Kernwaarden

  • Wij gaan voor vertrouwen
  • Wij gaan voor technologische ontwikkelingen
  • Wij gaan voor kwaliteit
  • Wij luisteren

Werken bij Data Diensten Fryslân

Wil je bij ons werken / stage lopen? Stuur dan een brief met je CV naar info@DDFr.nl. We kunnen dan zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Privacy

Uw privacy is van groot belang voor DataDiensten Fryslân. Wij behandelen uw persoonsgegevens vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorg. Graag informeren we u via onze privacy verklaring hoe DataDiensten Fryslân omgaat met uw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring vindt u hier.