Webinar Security Awareness

We zijn gehackt! Onze SaaS applicaties zijn niet bereikbaar! Onze bestanden zijn versleuteld door gijzelsoftware!
Allemaal berichten die we niet willen krijgen, of we nu in IT werken, zorg verlenen of producten en diensten maken en leveren. Toch gebeurt het steeds vaker bij zowel grote als kleine organisaties.
DDoS aanvallen, Phishing, datalekken, wachtwoordenbeveiliging, CEO-fraude, malware….. Genoeg uitdagingen op het gebied van cybersecurity waartegen je je moet beschermen. En waar te beginnen? En wat kun je doen? Is je onderneming nog voldoende beschermd? Daarover gaan we graag samen met jou in gesprek! En wel op dinsdag 27 september van 11.00 – 12.30 uur tijdens ons cybersecurity webinar met de volgende drie sprekers:

• Frank Dupker van het NBIP praat ons bij over de laatste ontwikkelingen van de DDoS-aanvallen en de beschermingsmaatregelen.
• Frank Mulder is hoofd opleidingen bij BeveiligMij. Hij laat ons zien hoe je bewustwording en gedragsverandering blijvend kan realiseren bij medewerkers.
• Martzen Haagsma is associate infrastructure engineering manager bij Hackerone en vertelt ons over de mogelijkheden om beter inzicht te krijgen in het aanvalsoppervlak van je organisatie en hoe daar mee om te gaan.

Wil je je kennis en weerbaarheid van jouw organisatie vergroten?
Meld je dan snel aan en stuur een mail naar info@ddfr.nl. Tijdens het webinar krijg je gelegenheid om vragen te stellen, maar heb je al een specifieke vraag dan kun je dit ook al aangeven in je mail.