Wees voorbereid op DDoS aanvallen

DDFR biedt een Anti DDoS service aan in samenwerking met NaWas. Via deze service die 24/7 draait zijn duizenden DDoS aanvallen succesvol gemitigeerd.

Anti DDoS service van DDFR

In 2020 zijn, in vergelijking met voorgaande jaren, de DDoS-aanvallen krachtiger en complexer geworden. Tegelijkertijd zien we de duur van DDoS-aanvallen toenemen (bron: NBIP). Inmiddels kennen we allemaal voorbeelden van bedrijven die korter of langer problemen hadden. Als door een DDoS aanval de systemen van je organisatie niet meer beschikbaar zijn, komt het primaire proces snel in gevaar. En aangezien DDoS aanvallen tegenwoordig door iedereen te organiseren zijn, nemen de risico’s voor elke organisatie alleen maar toe.

De Anti DDoS Service van DDFR helpt om je organisatie te beveiligen tegen DDoS aanvallen, 24/7. Bij een DDoS aanval leiden we het DDoS verkeer om naar een “wasstraat” die vervolgens het foute verkeer eruit filtert waardoor jullie diensten via internet beschikbaar blijven.

We doen dit in samenwerking met de NaWas service van de Stichting NBIP. De NaWas is in 2014 gestart als collectieve bestrijding van DDoS-aanvallen. Veel hosters en andere online service providers maken gebruik van de collectieve wasstraat. In zijn bestaan heeft de wasstraat duizenden DDoS-aanvallen succesvol gemitigeerd, dus de service is gebaseerd op ruime ervaring en diepgaande kennis. In het vierde kwartaal van 2020 werden dan ook 8,9 miljoen IP- adressen beschermd door NaWas.

De voordelen van de Anti DDoS Service op een rij:

  • Anti DDoS Service scant continu het verkeer om zo DDoS aanvallen te herkennen en grijpt automatisch in waardoor de overlast van een DDoS aanval tot een minimum beperkt wordt.
  • De service draait 24/7.
  • Je betaalt een vast bedrag per maand. Achteraf geen nota voor het weg gefilterde verkeer.
  • Eventueel kunnen wij notificaties versturen als er een aanval gaande is of heeft plaatsgevonden.Vragen? Neem contact op met DDFR en we geven je alle antwoorden.