Versterking team DDFR IT infra & Security

Ronald Blaas werkt al enkele maanden bij DDFR, binnen het team van de netwerkbeheerders. Hij heeft al ruim 20 jaar ervaring in de IT-wereld en vond bij DDFR een nieuwe uitdaging. Ronald stelt zich graag aan je voor:

Mijn naam is Ronald Blaas. Sinds augustus 2022 woon ik in Nijeholtpade, samen met mijn vrouw en onze twee kinderen (11 en 9). Hiervoor woonden wij in Amersfoort.
Ruim 20 jaar heb ik voor AVROTROS gewerkt en daar alle aspecten van de IT van dichtbij meegemaakt. Door de verhuizing naar het mooie Friesland was de reistijd naar Hilversum niet meer te doen en ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden bij DDFR. Na enkele prettige gesprekken hadden we al snel door dat we samen een match hadden.

Nu bijna 2 maanden verder, kan ik zeggen dat het zeer fijn werken is bij DDFR. Er is een gezellig sfeer en het werk is zeer leuk en uitdagend. Precies zoals ik het wil hebben.
Ik wil mijzelf altijd verbeteren en met de uitdagingen voor mij liggen, kan ik mij zeker verbeteren.
Naast mijn werk ben ik sportief bezig met volleybal. Ik vind sporten heel erg belangrijk en nu ik weer een ‘normale’ reistijd heb, is hier gelukkig ook weer tijd voor. Daarnaast ben ik bezig om ons nieuwe huis naar onze wensen te verbouwen. Gelukkig is dit een project zonder tijdsplanning en wordt er zo kamer voor kamer rustig verbouwd.