Met de snelheid van het licht

Verbindingen

Van glasvezel tot complexe xDWM oplossingen, verbindingen van diverse operators maken wij voor u tot 1 netwerk.

 

 

Internet

Van communicatiemiddel tot onderdeel van uw primaire bedrijfsproces. Wij begrijpen wat internet voor uw bedrijf betekent! Dat levert passende professionele oplossingen op voor bedrijven en instellingen.

Lees meer

 

Glasvezel

Op basis van glasvezel kunnen we eigenlijk ieder gewenste bandbreedte leveren. Of het nu gaat om 10 Mbps aan banbreedte 100Mbps of 10Gbps en alles daar tussen in is mogelijk. Zowel op basis van IP alsook ethernet.

Lees meer

 

Ethernet

Ethernetverbindingen voor toepassingen waar een internetverbinding niet toereikend is. Heeft u geen toegang tot het internet nodig, maar heeft u toepassingen die  een gesloten netwerk vragen dan kan een ethernetverbinding uitkomst bieden.

Lees meer

 

DWDM / CWDM

Met CWDM en DWDM zijn wij in staat om over korte en lange afstanden kleurtjes over een glasvezel heen te transporteren om zo meerder 10Gbps of 100Gbps paden te kunnen leveren.


Lees meer

 

VDSL, ADSL en SDSL

Veelal passen wij de nieuwste Vdsl technieken toe om uw locatie van de hoogst mogelijke bandbreedte te voorzien. Als alternatief kunnen wij naast ADSL ook een symmetrische oplossing bieden via SDSL.

Lees meer