Luistert, adviseert

en lost op

Wij zoeken een Front Office medewerker met commerciële inslag. Ben jij de Haarlemmerolie voor onze organisatie? Dan zoeken wij jou!

Ben jij een enthousiaste duizendpoot met passie voor klantenservice èn commercie? Het “schaap met de vijf poten” voor onze front office?

In deze veelzijdige rol ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Met jouw vriendelijke en professionele houding sta je ze te woord en zorg je voor een optimale klantbeleving. Aanvragen verwerk je vlot en accuraat en je denkt proactief mee over commerciële kansen.

Bij ons werk je zelfstandig en kun je veel leren. Door het hoge kennisniveau van de collega’s is er volop ruimte om samen dingen uit te zoeken en op te lossen.

Wat zijn jouw taken als jij bij ons begint?

Als front office medewerker schakel je naadloos tussen diverse taken. Van administratie en ticket- & rapportageverwerking tot het ondersteunen van het salesteam. Je bent een organisatietalent en zorgt dat alle processen op rolletjes lopen.

Wat verwachten we van jou?

Klantgerichtheid
Je levert een belangrijke bijdrage aan de professionaliteit van ons bedrijf. Daar ben je je steeds van bewust. Je bent representatief, dienstverlenend en klantgericht ingesteld: goed kijken en luisteren naar wat de ander nodig heeft. Je maakt duidelijke afspraken om zo verwachtingen helder te krijgen. Je kunt je inleven in de wensen van de klant, kunt dit vertalen naar de interne collega’s met klanttevredenheid als absoluut uitgangspunt.

Snel schakelen en gestructureerd en planmatig werken
Je bent in staat te werken met meerdere taken tegelijkertijd op je bureau, dus je schakelt moeiteloos over van de ene activiteit naar de andere. Dit houdt ook in dat jij goed kan in schatten waar jouw prioriteiten liggen, dat je gestructureerd te werk gaat en dat je goed je eigen werk kan plannen. Je bent stressbestendig en alert.

Ondersteuning bij accountmanagement
Je helpt met het maken van klantafspraken èn je kan ook klantvragen zelf oppakken. Je zorgt er (samen met je collega’s) voor dat binnengekomen orders soepel door de organisatie heen gaan.

Je bent iemand met:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij bent het visitekaartje van de organisatie;
  • Klant- en servicegericht. Je hebt er plezier in om met klanten te bellen en om dingen gedaan te krijgen;
  • Commerciële drive;
  • Proactieve instelling;
  • Nauwkeurig en stressbestendig;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • In bezit van rijbewijs-B.

Kennis en ervaring in de Internet /telecom wereld is een pré.

Kortom: Je bent de “spin in het web” tussen de klant en de interne organisatie.


Wat bieden wij jou:
We bieden je bij voorkeur een fulltime baan, maar parttime is bespreekbaar. We starten met jou in een tijdelijk dienstverband, met groeipotentie naar een vaste aanstelling. Je vindt bij ons een lerende omgeving waar we laagdrempelig en informeel met elkaar omgaan. En waar je alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en waar jouw ideeën worden gewaardeerd.

DDFR IT Infra & Security heeft interessante klanten in de zorg, het bedrijfsleven en het onderwijs. Elke klant is anders, dus het werk is afwisselend. We werken met de laatste technische ontwikkelingen zowel op infra gebied als op het gebied van Cybersecurity.

DDFR is een compacte en dynamische organisatie met langdurige en prettige relaties met grote en middelgrote klanten in de sectoren overheid, zorg, onderwijs en industrie. We werken samen met leveranciers en klanten als collega’s onderling aan mooie technische projecten op het gebied van infrastructuur en informatie security. Daarmee zorgen we dat de klanten veilig snel en betrouwbaar kunnen doen wat belangrijk is, zoals patiëntenzorg, veiligheid organiseren, mooie producten maken en onderwijs geven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Else Maria van der Meulen via het telefoonnummer 058-8458000.

Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie en C.V. naar info@ddfr.nl.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.