Luistert, adviseert

en lost op

Wij bieden een professionele en vriendelijke 2de lijns servicedeskmedewerker een boeiende omgeving met uitdagingen en doorgroeikansen.

DDFR
DDFR heeft interessante klanten in de zorg, het bedrijfsleven en het onderwijs. Elke klant is anders, dus veel afwisseling. We werken met de laatste technische ontwikkelingen zowel op infra gebied als op het gebied van Cybersecurity. Je kunt bij ons veel verschillende dingen zelfstandig doen en veel leren. Door het hoge kennisniveau van de collega’s is er ook altijd ruimte om samen dingen uit te zoeken en op te lossen.

Wie ben jij?
Wij zoeken iemand met een brede interesse: jij bent het eerste aanspreekpunt bij problemen en aanvragen. Jij bent dus echt van alle markten thuis. Het verhelpen van storingen, het realiseren van nieuwe aansluitingen, jij draait je hand er niet voor om! Sterker nog; het zit in je genen om tot een passende oplossing te komen.

Als 2de lijns medewerker werk je nauw samen met je collega’s om onze klanten van dienst te zijn. Je hebt goede contacten binnen en buiten de organisatie en je weet je ook uitstekend zelfstandig te redden. Professionaliteit en vriendelijkheid zijn de standaard binnen ons bedrijf. Je bent je er terdege van bewust dat jij een belangrijk visitekaartje bent voor het bedrijf.

Wat zijn jouw taken als jij bij ons begint?

 • Je lost allerhande storingen op netwerkgebied bij klanten op en zo ook binnen de eigen backbone infrastructuur;
 • Je biedt ondersteuning bij 2de– lijns vragen aan de servicedesk;
 • Je realiseert nieuwe aansluitingen;
 • Je voert dagelijkse controle uit van zowel klantnetwerken als ons eigen netwerk;

Kortom: Je bent de  “spin in het web” tussen de servicedeskmedewerkers  en de netwerkspecialisten.

Wat verwachten we van jou?

Probleemoplossend vermogen hebben en besluitvaardig zijn
Als 2de lijns servicedeskmedewerker los je de hele dag door problemen op. Je bent initiatiefrijk , je hebt een  groot analytisch vermogen, wacht niet af en neemt direct  maatregelen. Je durft dan ook door te pakken daar waar nodig is.

Klantgericht zijn
Je levert een belangrijke bijdrage aan de professionaliteit van ons bedrijf. Daar ben je je steeds van bewust. Je bent representatief, dienstverlenend en klantgericht ingesteld: goed kijken en luisteren naar wat de ander nodig heeft. Je maakt duidelijke afspraken om zo verwachtingen helder te krijgen.

Snel kunnen schakelen, gestructureerd en planmatig te werk

Je bent stressbestendig en alert. Je hebt vaak meerdere dingen tegelijkertijd op je bord liggen, dus je schakelt moeiteloos over van de ene activiteit naar de andere. Dit houdt ook in dat jij goed kan in schatten waar jouw prioriteiten liggen, dat je gestructureerd te werk gaat en dat je goed je eigen werk kan plannen.

We verwachten van jou als onze nieuwe collega de volgende kennis en vaardigheden:

 • MBO+ niveau
 • Praktische aantoonbare ervaring met het beheer van WAN / LAN netwerken
 • Ervaring met:
  • Routing   en switching,
  • E-mail en DNS
 • Rijbewijs B
 • Goed in de Nederlandse taal

Wat bieden wij jou:
We bieden je aan de start een tijdelijk dienstverband om van daaruit door te groeien naar een vaste aanstelling. We bieden een lerende omgeving waar we laagdrempelig en informeel met elkaar omgaan. Ook is er de mogelijkheid om op langere termijn door te groeien naar de positie van netwerkbeheerder.

DDFR is een compacte en dynamische organisatie met langdurige en prettige relaties met grote en middelgrote klanten in de sectoren overheid, zorg, onderwijs en industrie. We werken samen met leveranciers en klanten als collega’s onderling aan mooie technische projecten op het gebied van infrastructuur en informatie security. Daarmee zorgen we dat de klanten veilig snel en betrouwbaar kunnen doen wat belangrijk is, zoals patiëntenzorg, veiligheid organiseren, mooie producten maken en onderwijs geven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Else Maria van der Meulen of  Geert-Meint de Vries via het telefoonnummer 058-8458000.
Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie en C.V. naar info@ddfr.nl .

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.