Laat uw netwerk niet onbewaakt

Security

Wanneer het gaat om netwerkbeveiliging, maakt men al snel de connectie met virusscanners of andere antivirus software. Ondanks dat dit zeker een onderdeel is, moeten we ons ook afvragen welke andere risico’s er op het gebied van data en netwerken zijn.
 
Stel je als ondernemer voor dat een hacker uw systeem binnendringt en daarmee al uw zakelijke data in handen heeft. Mocht dat gebeuren, dan ben je (met de komst van de nieuwe AVG-wet) verplicht om een datalek te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens en soms zelfs ook aan de betrokkenen. Des te meer redenen dus om te kiezen voor een goede netwerkbeveiliging.
 
Hoewel de bescherming voor alle gevaren van buitenaf zeer noodzakelijk is, moet ook data afkomstig van uw netwerk gecontroleerd worden. Iedere verbinding die wordt gemaakt, kan zorgen voor kwetsbaarheden die zelfs de continuïteit van uw bedrijfsvoering in de weg kunnen staan. Onze dienstverlening legt het fundament voor een gedegen beveiliging van uw ICT-omgeving. Met diensten als Managed Firewall, DDoS Protectie Service en onze Vulnerability Scanner, biedt DataDiensten Fryslân beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf of organisatie.


 

Vulnerability scanner 

In 1 overzichtelijk rapport de status en  adviezen over uw netwerkbeveiliging  beschikbaar.

Lees meer
 

DDoS Protection Service

Uw internetaansluiting beschermd tegen DDoS aanvallen.
 

Lees meer


 

Awareness sessie

Bewustwording sessie voor uw medewerkers: de basis voor cybersafe werken.

Lees meer

Managed Firewall

De eerste stap in uw netwerkbeveiliging.
 

Lees meer

 

Poort scanning

Met deze gratis scan krijgt u snel een indruk welke poorten open staan.

Lees meer


 

Tips

Controleer uw eigen veiligheid en kijk hoe het met uw kennis is gesteld.
LEES MEER