Laat uw netwerk niet onbewaakt

Vulnerability Scanning

In een ideale wereld is uw organisatie volledig beschermd tegen cybercrime bedreigingen. De harde realiteit: Dit is niet haalbaar. De nieuwe Europese wet databescherming, de GDPR , vereist dat u aantoonbaar maatregelen neemt om datalekken te voorkomen.  Zowel wetgever als klanten verlangen dat u uw security op orde heeft op straffe  van negatieve beeldvorming of zelfs sancties. De vulnerabilityscan van  DDFr helpt u bij het verkleinen van uw kwetsbaarheid.

Bij de vulnerabilityscan van DDFr wordt er van buitenaf gekeken of uw infrastructuur kwetsbaarheden bevat welke een hacker mogelijkheden biedt om toegang te krijgen tot uw systemen en data. Daarnaast is het ook mogelijk om een compliancy check uit te voeren waarbij er gecontroleerd wordt of al uw systemen up-to-date zijn.

Met onze grote firewallkennis kunnen wij de scan uitbreiden met een complete firewall rulebase controle. Uw firewall wordt dan inhoudelijk gecheckt of hier zwakheden in zitten.

Na afloop krijgt u een helder rapport waarin de adviezen en aanbevelingen zijn verwerkt. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op.