Wij zorgen dat uw netwerk blijft draaien

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer uitbesteden

Met onze kennis van datacommunicatienetwerken zijn wij in staat om iedere locatie van uw bedrijf op de meest kostenefficiënte manier aan te sluiten en te beheren. Wij ondersteunen zo optimaal uw (primaire) bedrijfsprocessen. Met onze kennis verschuift uw ICT-budget van kostenpost naar business enabler.

 

Wilt u meer voordeel halen uit uw bestaande netwerk door bijvoorbeeld telefonie en datacommunicatie te combineren? Wij zorgen dat het netwerk optimaal wordt ingericht voor al uw applicaties. Mocht het nodig zijn dan kan er prioriteit gegeven worden aan het spraak- of het videoverkeer. Zo worden kwaliteitsproblemen bijgestuurd. Een telefoongesprek wordt daardoor niet meer verstoord door het downloaden van grote bestanden.
 

Heeft u de wens om met uw branchegenoten, als groep van bedrijven of instellingen, op een eenvoudige en veilige manier informatie met elkaar uit te wisselen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze kennis en kunde garanderen wij u een oplossing van hoge kwaliteit.

Netwerkbeheer neemt ongemerkt een steeds belangrijkere rol in, in de ICT-voorziening voor uw bedrijf. Het faciliteert uw hardware en de verbindingen van uw organisatie met de buitenwereld. Om die reden hebben wij passende oplossingen voor onze klanten gebouwd, variërend van een basisconcept met bewezen hardware tot netwerken die een hele hoge beschikbaarheid vereisen.