Met de snelheid van het licht

Consultancy

Inrichten van uw netwerk

Als u een huis bouwt dan moet het fundament goed zijn. De opbouw en sterkte van de fundering is afhankelijk van de keuze die gemaakt wordt voor het gebouw dat u er op wilt zetten. Verbouwen? Dan wordt ook gekeken of het fundament de verbouwing kan dragen. Dit geldt ook voor uw netwerk. Helaas wordt dit niet altijd beseft. Wilt u weten of u het juiste netwerkfundament heeft voor uw verbouwing of nieuwbouw? Wij geven u een passend advies.

Beveiliging

U heeft ongetwijfeld virusscanners op uw pc’s en u maakt vast gebruik van firewalls. De eerste barrière is echter uw netwerk.  Wilt u weten wat de gevolgen zijn voor uw netwerk als u uw beveiliging vergroot met behoud van flexibiliteit? Hoe  u  diverse locaties, thuiswerkplekken en mobiele devices op diverse manieren wil ontsluiten. Zet dan onze ervaring in!

Sparringspartner

Heeft u behoefte om te sparren over hoe u een netwerkvraagstuk het beste kan oplossen, wilt u advies over een bepaalde situatie of configuratie, of heeft u ondersteuning nodig op het gebied van technische projectleiding, ook dan staan we u graag terzijde.