Luistert
Adviseert
Lost op
Bel 058 845 80 00

Internet beveiliging

 

Optimaal beveiligde internetverbinding met de firewall van DataDiensten Fryslân 
Internetgebruik en netwerkverbindingen met leveranciers, partners en thuiswerkers brengen steeds meer risico´s met zich mee. Virussen, trojans en diefstal van vertrouwelijke informatie zijn nog maar enkele bedreigingen die de continuïteit van uw bedrijfsvoering in de weg kunnen staan. Met een beheerde firewall van DataDiensten Fryslân beschermt u uw netwerk tegen gevaren van buitenaf.

 

Een beheerde firewall van DataDiensten Fryslân is de perfecte oplossing om op gecontroleerde wijze derden, zoals leveranciers en klanten, toegang te verstrekken tot delen van uw bedrijfsnetwerk. De dienstverlening van DataDiensten Fryslân kenmerkt zich door zijn snelle levering, modulaire opbouw, schaalbaarheid, uitwijkmogelijkheden en gemak. DataDiensten Fryslân zorgt namelijk voor het beheer van uw firewall met alle benodigde kennis en kundebeveiligde internetverbinding. Het is onze verantwoordelijkheid om u te rapporteren wat er aan uw toegangsdeur gebeurd. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar.

 

U bepaalt de mate van beveiliging
De basisdienst internet Security Service bestaat uit een internetverbinding, een krachtige firewall en een koppeling met uw IP VPN netwerk. Wilt u extra bescherming? Dan kunt u gebruikmaken van aanvullende beveiligingsopties, waaronder spam- en virusscanning.