Actueel bij DDFr

Supersnel Internet via glasvezel

10 - december - 2018

Als we met veel bedrijven de schouders er onder zetten, kunnen we voor iedereen supersnel internet via de glasvezel realiseren. DataDiensten Fryslân start een nieuw vraagbundelingsproject, waarmee ook voor DSL gebruikers glasvezel interessant wordt.

 “Glasvezelinternet vanaf €69,95/mnd en €499,00 eenmalig.”, met een minimale snelheid van 100Mbps upstream en 100Mbps downstream. Best handig voor het upstreamen van uw camerabewakingsbeelden. Randvoorwaarde is wel dat er voldoende deelname is. Om dat te realiseren zal een vraagbundelingsactie worden opgestart.
 
In januari 2019 wordt gestart met de vraagbundelingsactie voor internet via glasvezel op bedrijventerrein de Zwette. Iets later in dat jaar zal er ook op de Hemrik een vraag-bundelingsactie gestart gaan worden. Uiteraard met hetzelfde aanbod. De huidige klanten van DataDiensten Fryslân zijn inmiddels al geïnformeerd en kunnen ook gebruik maken van het aanbod bij een geslaagde vraagbundeling. Kortom, maak iedereen enthousiast. We hebben iedereen nodig om dit te realiseren.

Wilt u meedoen meldt u zich dan aan via www.ddfr.nl en klik op vraagbundeling in het menu. Ook als u op de Hemrik gevestigd bent kunt u hier het aanvraagformulier gewoon invullen. Op de website kunt u uiteraard ook meer informatie vinden. Heeft u meer of andere vragen of wilt u even kennismaken, dan kunt u bellen met 058-8458000.